Το κτήμα μας

Καλώς ήρθατε στο κτήμα Δεβελέκου! Βρισκόμαστε στο Νοτιοανατολικό τμήμα του νομού Αργολίδας σε μια ήσυχη περιοχή γεμάτη θάλασσα , ελαιώνες και ήλιο! Μπροστά μας έχουμε ανεμπόδιστη θέα στην θάλασσα και τα ιστορικά νησιά της Ύδρας , της Δοκού και των Σπετσών , ενώ ολόγυρα η φύση μας έχει ευλογήσει με  τους  αμέτρητους ελαιώνες όπου είναι και η κύρια ασχολία των κατοίκων της .
Η οικογένεια Δεβελέκου ασχολείται με την ελαιοκαλλιέργεια  εδώ και 4 γενιές , η αγάπη , το μεράκι και αφοσίωση της σε αυτό το τιμημένο δέντρο είναι αυτά που κρατούν την ποιότητα του ελαιολάδου της σε άριστο επίπεδο  με συνεχόμενες διακρίσεις σε πανεπιστημιακό και διεθνές επίπεδο .
Ερχόμενος λοιπόν ο επισκέπτης στο κατάλυμα μας θα νιώσει την ζεστή φιλοξενία μας , θα ξεκουραστεί και θα νιώσει  άνετα στα πλήρως εξοπλισμένα και λειτουργικά διαμερίσματα μας , θα βρεί ντόπια προϊόντα παραγωγής μας όπως ελαιόλαδο ,ελιές, λεμόνια, ρόδια, λαχανικά εποχιακά , φρέσκα αυγά και γάλα απο την φάρμα μας , τα οποία θα έχει την δυνατότητα να τα προμηθευτεί σε προνομιακές τιμές!
Επίσης πραγματοποιούνται ημερήσιες ξεναγήσεις στο κτήμα με τους ελαιώνες και τις λεμονιές αλλά και στην φάρμα με μια μικρή χρέωση ανά άτομο το τέλος των οποίων θα ολοκληρώνεται  με παρασκευή γευμάτων για την γευστική γνωριμία με τα προϊόντα μας!
Εν κατακλείδι ο συνδυασμός της φύσης , της θάλασσας  και  της γευσιγνωσίας μα πάνω από όλα της θερμής φιλοξενίας είναι αυτό που χρειάζεται ο κάθε επισκέπτης και που εμείς τα δίνουμε απλόχερα!
Δεν μένει παρά να το διαπιστώσετε απο κοντά!
Σας περιμένουμε!
Με εκτίμηση οικογένεια Δεβελέκου!!
Close Menu